expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, 23 April 2013

tutorial bawal safiyyah humairah bidang labuh #2

assalamualaikum muslimah!! :)
how ur iman today? :)
ok sekarang nak bagi tutorial cara pegang lolipop!
eh !sory tutorial tudung sebenarnya  =.='
maaf..terliur tengok lolipop  yang besar gedebak tu hee

 4 pin/jarum peniti
keronsang comel
#inner yg cukup labuh ye material bawal agak jarang
macam chifon la cantik &jarang
tapi tak perlu risau pakai iner yg tak melekat dekat tengkuk da cukup..
tak percaya try la dulu duduk bawah matahari pon tak nampak bayang apa apa :)
inner yang bole di apply
*outer syria
*iner labuh tutup dada
* bole lah ke page saya wardatul baydha hijab utk sebarang order
inner atau bawal labuh ,long cardigan & jubah yg pastinya awsom belaka!
*boleh juga order di fb :)



*samakan tudung macam biasa macam nak pakai bawal lah :)
* buka sebelah tudung hingga jadi satu lapisan



*pinkan bukaan tudng tadi ke pipi

*ulang langkah pertama tadi dengan membuka tudung tadi jadi stu lapisan




*pinkan ke pipi bukaan tudung tadi


*pinkan diluar untuk kemaskan
  



*pinkan sebelah lagi dengan melipat sdikit tudung tersebut






*alhamdulillah akhirnya dah siap dengan 4 pin
* bole juga jadikan keronsang comel sebagai hiasan :)
*selamat mencuba

jangan lupa banyakkan bersedeqah dan senyum :)

*~islam itu indah senyum itu sunnah~*
*~mujahadah itu payah kerna syurga itu indah~* :)







2 comments:

  1. Salam,nk tnya tudung yg mcm kt atas tue ada x? cantik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...