expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, 23 April 2013

tutorial bawal safiyyah humairah #4



assalamualaikum warahmatullah!
semoga rahmatNya atas kita semua
jom selawat sikit
allahumma soli ala muhammad wala ali muhammad

bahan-bahan penting untuk resepi kita pada hari ini ialah
2 keronsang
1 pin
inner neck
(macam memasak je kan) hikk :)
untuk sebarang tempahan bawal labuh ,long cardigan ,jubah & inner labuh tutup dada yg awsome dan ceria
bolehla ke page saya wardatul baydha hijab
atau pm je ke fb saya :)
*pakai keronsang kecil seperti biasa dibawah dagu
*lebihkan sebelah tudung mengikut keselesaan kanan atau kiri


 *silangkan tudung
*pinkan sebelah yg panjang tadi kebahu

*ambil yg  bahagian pendek tadi kemudian pinkan dibelakang kepala



* ok da siap  begitulah rupa hasilnya
* kemaskan sekemas-kemasnya ;)

tips cantik dan baik bolehlah amalkanlah
sebelum nak menghadap cermin nak try tutorial tudung
bacalah doa ni tak rugi tau muslimah sekalian


 ok all dear jangan lupa tanagungjawab kita sebagai hamba ya ;)
selamat mencuba ..

*~islam itu indah senyum itu sunnah~*
*~mujahadah itu payah kerna syurga itu indah~* :)



6 comments:

  1. salam..tudung ni akak buat sendiri ataupun akak oder??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsln..boleh ordee dengan saya
      .boleh ke page wardatul baydha HIJAB
      KLIK je kt link yg kat ats tu ye..:)

      Delete
  2. Salam . Kak ,nak tanya lah . Agak2 tudung bidang 45 boleh tak dijadikan labuh macam ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm..emm inin bidang 55 dear..tunggu tutorial bidang 45 ye..insyaallh labuh..:)

      Delete
  3. salam...kak wardatul, nak tnya. kalu x pakai inner neck,boleh dak? saya cari tudung bawal yang labuh dan x jarang. malas nak pakai inner sbb sy jenis yg senang berpeluh. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade dear,,tp tak panggil bawal...panggil 4 segi/3 segi..material tu yg penting..klu macam bawal jarang tapi mudah bentuk..macam material lain tak jarang kadang susah nak bentuk ikut kesesuain muka :) klu bawal lebih mudah nAk buat style dear,,:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...