expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, 22 April 2013

tutorial bawal safiyyah humairah #1


assalamualaikum..
alhamdulillah dah siap pun tutorial utk bawal safiyyah humairah bidang labuh ni...
hah panjang je tajuk dia kan..
btw untuk mendapatkan sebarang tempahan tudung untuk nikah dan tunang bole lah order difb sya
dan page saya wardatul baydha hijab
cardigan inner  neck jubah & bawal labuh
so apa yg perlu untuk gaya tudung ni

1. 2 pin
2. satu keronsang comel ;)
3 inner neck sangat penting! :)

                         ok first samakan tudung macam biasa kita pakai bawal..make sure sama k






                                    kemudian ambil yg sebelah kanan pinkan ke sebelah pipi



                            buka tudung yg sebelah kiri td hingga tidak membentuk segi tiga

                                       ni lah hasil buka tudung tadi ..bawa kedepan ..

                        pilih warna keronsang  comel   yang sesuai utk digayakan


                                               pinkan dibahu dengan keronsang comel tadi
           
                                            kemaskan tudung dengan meminkannya..supaya nanti kita berlari                                                                   tudung kita pon tak ikut lari..hee

                                                                    ini lah hasilnya :)

                                                    selamat mencuba ye muslimah semua
                                                    *~islam itu indah senyum itu sunnah~*
                                            *~mujahadah itu payah kerna syurga itu indah~*

1 comment:

  1. wah,,makasih ya tutorial nya ,sangat bermanfaaat sekali...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...