expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, 27 April 2013

tutorial bawal safiyyah humairah #5


assalamualaikum :)
tutorial kali ni mungkin ramai yang dah tau
tapi mungkin juga masih lagi ada yang tak tahu ;)
tutorial ni bolehla di apply untuk bidang besar  dan bidang biasa..
tahu kenapa?tutup dada lah jawabnya :)

apa yg perlu ialah
*3 keronsang
*yg wajib pakai inner neck
 utk iner neck tutup dada boleh order de page saya ni
https://www.facebook.com/pages/Wardatul-Baydha-HIJAB/402453303186196?ref=hl
klik kat situ ye..;) like dan dapatkan update terbaru tentang bawal bidang besar/labuh



*samakan tudung sperti biasa
*pinkan di bawah dagu
*buka tudung tadi hingga menjadi satu lapisan




*pinkan dibahu
*ulang langkah membuka tdung jadi lapisan untuk sebelah lagi
*dan pinkan..:)
*siap!!!!! :)
simple dan mudah kan?


ni nak share sikit hadis untuk kita semua tak kira lelaki atau wanita :)
"saling memberi hadiahlah kalian.nescaya kalian akan berkasih-sayang"
hadis riwayat bukhari dari abu hurairah

oleh itu sahabat saya saudari saya dan semuanya
jangan lokek untuk memberi hadiah kepada orang tersayang dan orang yang dah banyak berkorban dan sentiasa disisi anda :)
as simple as that..
hadiah tak perlu mahal
senarai hadiah tak perlu duit
*senyuman
*kata-kata yang baik
*nasihat yang baik
*menyokong apa yang baik
senarai hadiah yang bawah rm1
*sebiji coklat (makan masa mengantok dalam kelas)
*air masak/mineral (lepas sukan ramai yang tak bawa kan?)
*sebatang pen (terlupa bawa pensil box)
*pemadam( ")
*dan macam-macam lagi
wah banyak nya hadiah yg kita mampu bagi :)
hadiah+sedekah=kasih sayang
tak nak lagi?:)

*~islam itu indah senyum itu sunnah~*
*~mujahadah itu payah kerna syurga itu indah~* :)




1 comment:

  1. Salam..sis nk tnye tutorial bawal yg lilit cm shawl tu xde ke??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...